error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor G.A.G. Sanders is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en ontvang gratis offertes van boekhouders in de omgeving van Eindhoven.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor G.A.G. Sanders uit Eindhoven. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor G.A.G. Sanders neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze verschillende specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor G.A.G. Sanders is geopend op 01-01-2018 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 70388652. Tot slot vind je hier andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in je keuze.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze boekhouders in staat een passende offerte op te sturen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor G.A.G. Sanders
  • Orleanshof 55, 5627LN, Eindhoven
Branche
Boekhouder
KVK
70388652
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2018
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders