error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor G. Zuidema is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de administratie.

Vul je gegevens in en ontvang gratis voorstellen van administratiekantoren in de buurt van Groningen.

Meer weten over Administratiekantoor G. Zuidema uit Groningen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede accountant voor nodig? Administratiekantoor G. Zuidema kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze verschillende expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over deze accountant

Administratiekantoor G. Zuidema is opgericht in 01-01-1978 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 02035842. Ook zie je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet kiezen voor de boekhouder die minst goedkoop is. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze accountants een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor G. Zuidema
  • Top Naefflaan 81, 9743RK, Groningen
  • 050 5776363
Branche
Boekhouder
KVK
2035842
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1978
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders