error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor G. Waanders of een vergelijkbare accountant voor je kan betekenen?

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende offertes van administratiekantoren in de regio van 's-Gravenhage.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor G. Waanders uit 's-Gravenhage. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor G. Waanders neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze andere specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor G. Waanders is geopend op 01-07-1993 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 27144772. Ook zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een accountant die het duurst is. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het beslissen.

Sommige bedrijven willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant werkt vooral met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er binnen 12 maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor G. Waanders
  • Wormerveerstraat 250, 2547XZ, 's-Gravenhage
  • 070 3665644
Branche
Boekhouder
KVK
27144772
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-1993
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders