error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor G. Schriks is een administratie specialist die jou kan helpen met de administratie.

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van boekhouders in de buurt van Eindhoven.

Meer weten over Administratiekantoor G. Schriks uit Eindhoven? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Administratiekantoor G. Schriks kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze meerdere expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor G. Schriks bestaat al sinds 15-07-1986 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 17058727. Tot slot zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

Vele accountants willen alle administratie digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er binnen een jaar uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor G. Schriks
  • Jan Heynslaan 43, 5622KK, Eindhoven
  • 040 2442536
Branche
Boekhouder
KVK
17058727
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
15-07-1986
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders