Ontdekken wat Administratiekantoor G. Mertens of een soortgelijke boekhouder voor jouw kan doen?

Om goede offertes in te zien van administratie bedrijven in de omgeving van Oss laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor G. Mertens uit Oss. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Administratiekantoor G. Mertens kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze andere specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor G. Mertens bestaat al sinds 01-01-2007 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 17199693. Ook zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Je wil misschien niet een keuze maken voor een bedrijf die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Kijk ook naar andere aspecten bij het beslissen.

Vele accountants willen alle informatie via mail geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze bedrijven een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.