Meer informatie over wat Administratiekantoor G. Meijer of een andere accountant voor jouw zaak kan betekenen?

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende offertes van boekhouders in de buurt van Lisse.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor G. Meijer uit Lisse. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede accountant voor nodig? Administratiekantoor G. Meijer kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze verschillende specialismes zoals salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor G. Meijer is geopend op 30-11-1923 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 28016614. Ook vind je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Je wil misschien niet een keuze maken voor een bedrijf die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de kosten. Neem ook andere aspecten mee in jouw beslissingsproces.

Sommige bedrijven willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uitbesteed.