error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor G. Lokken is een administratie expert die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om goede kostenplaatjes in te zien van administratie bedrijven in de regio van Tzummarum laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor G. Lokken uit Tzummarum? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor G. Lokken doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale boekhouding zit je hier goed.

Over deze accountant

Administratiekantoor G. Lokken is geopend op 01-01-2007 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 01117155. Tot slot vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

We begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in je keuze.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een passende prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een accountant er binnen 12 maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor G. Lokken
  • Roordamaleane 9, 8851GL, Tzummarum
  • lokke104@planet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
01117155
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders