error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor G. Lokken is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van administratiekantoren in de regio van Tzummarum.

hier alle details en reviews van Administratiekantoor G. Lokken uit Tzummarum. Ben je op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor G. Lokken kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Meer over dit accountancykantoor

Administratiekantoor G. Lokken bestaat al sinds 01-01-2007 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 01117155. Daarnaast zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

We vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de prijs. Neem ook andere factoren mee in je beoordeling.

De meeste bedrijven willen alle informatie via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze bedrijven een passende prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor G. Lokken
  • Roordamaleane 9, 8851GL Tzummarum
  • lokke104@planet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
01117155
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders