error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor G. Haarsma of een andere administrateur voor je kan betekenen?

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van administratiekantoren in de omgeving van Sumar.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor G. Haarsma uit Sumar. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Administratiekantoor G. Haarsma kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze verschillende specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor G. Haarsma bestaat al sinds 09-10-2009 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het Kamer Van Koophandel nummer: 01164129. Daarnaast vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Prijzen

We snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Toch raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in jouw keuzeproces.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor G. Haarsma
  • Iestwei 1, 9262VB, Sumar
  • 0511 465619
  • aghinfo@kpnmail.nl
Branche
Boekhouder
KVK
01164129
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
09-10-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders