error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor G. de Boer of een vergelijkbare boekhouder voor jouw kan betekenen?

Vul je gegevens in en krijg kosteloze offertes van bedrijven in de buurt van Amsterdam.

Meer weten over Administratiekantoor G. de Boer uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Administratiekantoor G. de Boer kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze andere specialismes zoals salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor G. de Boer is opgericht in 01-11-1990 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 30098748. Tot slot zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Prijzen

We begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Wel raden we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in jouw beslissingsproces.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een accountant er binnen twaalf maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor G. de Boer
  • Joh.M. Coenenstraat 212, 1071WD, Amsterdam
  • 020 6238302
Branche
Boekhouder
KVK
30098748
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-1990
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders