error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor Friggen of een andere accountant voor je kan doen?

Om passende offertes te ontvangen van boekhoud ondernemers in Apeldoorn laat je jouw informatie achter in het formulier.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Friggen uit Apeldoorn. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Friggen neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete boekhouding kan je hier terecht.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Friggen is geopend op 01-01-1994 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het Kamer Van Koophandel nummer: 08222560. Ook vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze partners een juiste offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een accountant er binnen 12 maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Friggen
  • Schrijnwerkershorst 733, 7328RG, Apeldoorn
  • 055 5335445
  • admin@friggen.nl
Branche
Boekhouder
KVK
08222560
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1994
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders