Administratiekantoor Frietema is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de administratie.

Om goede prijsvoorstellen te bekijken van accountants in de regio van Emmeloord laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Frietema uit Emmeloord? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Frietema kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze meerdere specialismes zoals salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Frietema is geopend op 01-01-2013 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het Kamer Van Koophandel nummer: 57139601. Tot slot vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

We snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Neem ook andere factoren mee in je beoordeling.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze accountants in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.