error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Frietema is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de administratie.

Vul jouw wensen in en krijg gratis prijsopgaven van bedrijven in de buurt van Emmeloord.

Meer weten over Administratiekantoor Frietema uit Emmeloord? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Administratiekantoor Frietema kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze verschillende specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer over administratiekantoor

Administratiekantoor Frietema is geopend op 01-01-2013 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 57139601. Daarnaast zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Prijzen

We vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de prijs. Neem ook andere aspecten mee in jouw keuze.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

De meeste mensen halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Frietema
  • Kaap 1, 8303ND, Emmeloord
  • 0527 612288
Branche
Boekhouder
KVK
57139601
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2013
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders