Administratiekantoor Friesen is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de financiën.

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze voorstellen van bedrijven in de regio van Vlierden.

Kosten

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Toch bevelen we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene accountant werkt vooral met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Om de goede afweging te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een juiste offerte op te sturen.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor Friesen is geopend op 01-06-1997 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 53912799. Ook vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Meer weten over Administratiekantoor Friesen uit Vlierden? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Ben jij op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Friesen doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale boekhouding kan je hier terecht.