error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Friesen of een andere accountant voor jouw kan doen?

Om voor jou geschikte offertes te bekijken van boekhoud specialistes in de regio van Vlierden laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor Friesen uit Vlierden. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Friesen regelt dit, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze andere expertises zoals salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer over deze accountant

Administratiekantoor Friesen is geopend op 01-06-1997 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het Kamer Van Koophandel nummer: 53912799. Daarnaast vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een accountant met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere factoren mee in jouw beoordeling.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze accountants een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor Friesen
  • Huygensstraat 7, 5756AS, Vlierden
  • 0493-342807
  • www.friesen.nl
  • info@friesen.nl
Branche
Boekhouder
KVK
53912799
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-06-1997
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders