error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Frerejean is een administratie expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg kosteloze voorstellen van administratiekantoren in de omgeving van Lepelstraat.

Meer weten over Administratiekantoor Frerejean uit Lepelstraat? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Frerejean regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige administratie zit je hier goed.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor Frerejean is opgericht in 01-11-1988 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het KVK-nummer: 20056483. Tot slot vind je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet kiezen voor de boekhouder die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Toch we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het kiezen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Frerejean
  • Steenbergseweg 73, 4664RV, Lepelstraat
  • 0164 686389
Branche
Boekhouder
KVK
20056483
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-1988
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders