error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Fred Havik is een administratie expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende offertes van accountants in de regio van Wijk bij Duurstede.

Meer weten over Administratiekantoor Fred Havik uit Wijk bij Duurstede? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Fred Havik neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze meerdere specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Over administratiekantoor

Administratiekantoor Fred Havik is opgericht in 19-03-2013 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 57500126. Daarnaast zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet kiezen voor een accountant die minst goedkoop is. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de kosten. Kijk ook naar andere onderdelen bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze partners een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Fred Havik
  • Hunze 84, 3961JC, Wijk bij Duurstede
  • 06-13647557
  • fredhavik@ymail.com
Branche
Boekhouder
KVK
57500126
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
19-03-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders