Administratiekantoor Fred Havik is een administratie expert die jou kan assisteren met de financiën.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van boekhoud specialisten in Wijk bij Duurstede laat jij jouw informatie achter in het formulier.

hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Fred Havik uit Wijk bij Duurstede. Heb jij iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Fred Havik neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete boekhouding kan je hier terecht.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Fred Havik is geopend op 19-03-2013 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 57500126. Tot slot zie je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een bedrijf die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere dingen bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.