Administratiekantoor FraSo is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de administratie.

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende voorstellen van administratiekantoren in de omgeving van Budel-Dorplein.

Prijzen

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Toch raden we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

Sommige accountants willen alle informatie via mail geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze administratiekantoren een juiste offerte uitbrengen.

Informatie over dit administratiekantoor

Administratiekantoor FraSo is opgericht in 01-01-2009 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 17245945. Ook vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor FraSo uit Budel-Dorplein. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor FraSo neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete administratie zit je hier goed.