error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Franssen is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de financi├źn.

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van administratiekantoren in de buurt van Eygelshoven.

Meer weten over Administratiekantoor Franssen uit Eygelshoven? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Kan jij iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Franssen neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige administratie kan je hier terecht.

Informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor Franssen is geopend op 01-05-1992 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 14046228. Tot slot vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil misschien niet een keuze maken voor een accountant met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

Sommige administratiekantoren willen alle gegevens digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze boekhouders een juiste prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Franssen
  • Kerkraderstraat 47, 6471BK, Eygelshoven
  • 045 5465548
Branche
Boekhouder
KVK
14046228
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-1992
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders