error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Fransens is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Vul jouw wensen in en krijg gratis offertes van administratiekantoren in de omgeving van Nieuwe Pekela.

Meer weten over Administratiekantoor Fransens uit Nieuwe Pekela? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren administrateur voor nodig? Administratiekantoor Fransens kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele boekhouding zit je hier goed.

Over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Fransens is geopend op 25-08-2011 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 53411420. Daarnaast zie je hier meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

De meeste bedrijven willen alle gegevens digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze administratiekantoren een juiste prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Fransens
Branche
Boekhouder
KVK
53411420
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
25-08-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders