Administratiekantoor Franken-van Dongen is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de financiën.

Om op maat gemaakte offertes in te zien van administratie bedrijven in de buurt van Teteringen laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor Franken-van Dongen is geopend op 18-02-2004 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 56428162. Daarnaast vind je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een juiste offerte uit te brengen.

Meer weten over Administratiekantoor Franken-van Dongen uit Teteringen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren boekhouder bij gebruiken? Administratiekantoor Franken-van Dongen kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze meerdere expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Kosten

Wij snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Neem ook andere aspecten mee in jouw beoordeling.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene administrateur werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.