error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor Franken-van Dongen of een soortgelijke boekhouder voor jouw zaak kan doen?

Om voor jou geschikte offertes te ontvangen van boekhoud ondernemers in de regio van Teteringen laat je jouw details achter in het formulier.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Franken-van Dongen uit Teteringen. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Franken-van Dongen neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze andere specialismes waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer over accountancykantoor

Administratiekantoor Franken-van Dongen bestaat al sinds 18-02-2004 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 56428162. Ook vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Toch raden we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je beoordeling.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor Franken-van Dongen
  • Groenstraat 9, 4847AE, Teteringen
  • 076 5873887
Branche
Boekhouder
KVK
56428162
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
18-02-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders