error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Franken-Nuijten is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de financiën.

Om voor jou geschikte offertes te bekijken van boekhoud ondernemers in Bergen op Zoom laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Franken-Nuijten uit Bergen op Zoom? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Franken-Nuijten kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze verschillende specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor Franken-Nuijten bestaat al sinds 20-02-2018 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 70943613. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in jouw keuze.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er binnen 12 maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor Franken-Nuijten
  • Gareelweg 1, 4622RS, Bergen op Zoom
Branche
Boekhouder
KVK
70943613
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
20-02-2018
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders