Administratiekantoor Frank is een administratie expert die jou kan assisteren met de financiën.

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende voorstellen van administratiekantoren in de regio van Amstelveen.

Meer weten over Administratiekantoor Frank uit Amstelveen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede accountant voor nodig? Administratiekantoor Frank kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale boekhouding zit je hier goed.

Over dit accountancykantoor

Administratiekantoor Frank is geopend op 01-01-1998 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 34349383. Tot slot zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil misschien niet kiezen voor een accountant die het duurst is. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Toch adviseren we je om niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze partners een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.