error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Frank is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en ontvang gratis offertes van accountants in de omgeving van Amstelveen.

Meer weten over Administratiekantoor Frank uit Amstelveen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Administratiekantoor Frank kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Frank is geopend op 01-01-1998 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het KVK-nummer: 34349383. Tot slot zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Wel bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere dingen mee in je keuze.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede keuze te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Frank
  • Punter 111, 1186PN, Amstelveen
  • 020 6410460
Branche
Boekhouder
KVK
34349383
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1998
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders