error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Frador is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de administratie.

Vul het formulier in en ontvang gratis prijsopgaven van boekhouders in de omgeving van Almere.

Meer weten over Administratiekantoor Frador uit Almere? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Frador kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Meer informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor Frador is opgericht in 01-12-1991 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden onder het KVK-nummer: 39051490. Daarnaast zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

We snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Wel we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het beslissen.

Vele accountants willen alle informatie digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze boekhouders een juiste offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Frador
  • Pieter Brueghelstraat 132, 1318GV, Almere
  • 036 - 5341387
Branche
Boekhouder
KVK
39051490
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-12-1991
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders