error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Fopma is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en ontvang gratis prijsopgaven van boekhouders in de regio van Bovenkarspel.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Fopma uit Bovenkarspel. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Fopma kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze verschillende specialismes zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor Fopma bestaat al sinds 01-04-1979 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het KVK-nummer: 36008733. Daarnaast zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Prijzen

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de kosten. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

Vele bedrijven willen alle gegevens via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze bedrijven in staat een passende offerte voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er binnen een jaar uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Fopma
  • Molensingel 44, 1611XB, Bovenkarspel
  • 0228 517058
Branche
Boekhouder
KVK
36008733
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-1979
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders