error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Floris is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de financiën.

Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze offertes van boekhouders in de omgeving van Almere.

Meer weten over Administratiekantoor Floris uit Almere? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Floris regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze andere expertises zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Over deze accountant

Administratiekantoor Floris bestaat al sinds 10-10-1994 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het KVK-nummer: 39057898. Ook zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Tarieven

We snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de tarieven. Overweeg ook andere dingen bij het beslissen.

Sommige accountants willen alle informatie via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan een jaar uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Floris
Branche
Boekhouder
KVK
39057898
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
10-10-1994
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders