error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Flex is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de administratie.

Om passende kostenplaatjes te bekijken van accountancy kantoren in Rijswijk laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Flex uit Rijswijk. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Flex kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige administratie kan je hier terecht.

Meer informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Flex is geopend op 17-07-2006 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 27290266. Ook zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

We begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de prijs. Kijk ook naar andere dingen bij het afwegen.

Sommige administratiekantoren willen alle informatie digitaal geleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze bedrijven een juiste offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een administrateur er binnen een jaar uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Flex
  • Veraartlaan 84e verdiepin, 2288GM, Rijswijk
  • 06-43112718
  • ad.flex@hotmail.com
Branche
Boekhouder
KVK
27290266
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
17-07-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders