Administratiekantoor Flex is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de financiën.

Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze prijsopgaven van boekhouders in de omgeving van Rijswijk.

Meer weten over Administratiekantoor Flex uit Rijswijk? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor Flex neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze verschillende specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer informatie over dit administratiekantoor

Administratiekantoor Flex bestaat al sinds 17-07-2006 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 27290266. Tot slot vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

We vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de prijs. Kijk ook naar andere aspecten bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook handig om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een accountant er in minder dan 12 maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.