error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor F.J. Scholten of een andere boekhouder voor jouw zaak kan betekenen?

Vul je gegevens in en krijg gratis offertes van administratiekantoren in de omgeving van Amersfoort.

hier alle details en reviews van Administratiekantoor F.J. Scholten uit Amersfoort. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor F.J. Scholten neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze verschillende specialiteiten zoals salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor F.J. Scholten is geopend op 01-01-1977 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 31022257. Ook vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een bedrijf die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Wel we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

Sommige accountants willen alle gegevens digitaal geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze boekhouders een passende offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een accountant er in minder dan een jaar uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor F.J. Scholten
  • Het Masker 142, 3823GW, Amersfoort
  • 033 4553963
Branche
Boekhouder
KVK
31022257
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1977
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders