Administratiekantoor F.J. Peeters is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de administratie.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te bekijken van accountants in de regio van Monster laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor F.J. Peeters bestaat al sinds 01-10-1975 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 27216942. Ook zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze accountants in staat een passende prijsopgave op te sturen.

Meer weten over Administratiekantoor F.J. Peeters uit Monster? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor F.J. Peeters kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor de boekhouder met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Wel raden we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere aspecten mee in je beoordeling.

De meeste bedrijven willen alle informatie digitaal opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur werkt voornamelijk met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.