error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor First Choice is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte offertes te bekijken van administratie specialisten in de regio van Axel laat jij jouw details achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor First Choice uit Axel? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor First Choice neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze andere specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor First Choice bestaat al sinds 01-10-2011 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 53623495. Daarnaast zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een accountant met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Kijk ook naar andere aspecten bij het afwegen.

Sommige administratiekantoren willen alle administratie digitaal geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze accountants een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor First Choice
Branche
Boekhouder
KVK
53623495
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2011
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders