error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Finkelnberg is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Om goede kostenplaatjes in te zien van accountancy kantoren in de omgeving van De Krim laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Finkelnberg uit De Krim? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Ben je op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Finkelnberg kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor Finkelnberg bestaat al sinds 15-07-2002 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 28094728. Daarnaast zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil misschien niet een keuze maken voor een bedrijf met het hoogste tarief. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere dingen bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze bedrijven in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in minder dan 12 maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Finkelnberg
  • Dommerswijk 9, 7772BL, De Krim
  • mariskafinkelnberg@gmail.com
Branche
Boekhouder
KVK
28094728
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
15-07-2002
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders