error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor FINIS is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om voor jou geschikte offertes te bekijken van administratie experts in de buurt van Schaijk laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor FINIS uit Schaijk. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor FINIS kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele administratie kan je hier terecht.

Over accountancykantoor

Administratiekantoor FINIS bestaat al sinds 01-01-2011 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 54263476. Ook vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een bedrijf die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de kosten. Kijk ook naar andere dingen bij het beslissen.

De meeste accountants willen alle informatie via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een passende offerte uit te brengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er binnen een jaar uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor FINIS
Branche
Boekhouder
KVK
54263476
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders