error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Fined is een administratie expert die jou kan helpen met de financi├źn.

Om voor jou geschikte offertes te ontvangen van boekhoud experts in de omgeving van Lelystad laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Tarieven

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Toch raden we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het kiezen.

Sommige bedrijven willen alle informatie via mail geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een accountant er binnen twaalf maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Om de goede afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Fined is opgericht in 01-08-2004 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 39087072. Tot slot zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Meer weten over Administratiekantoor Fined uit Lelystad? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Fined doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Administratiekantoor Fined
  • Griend 17 25, 8225RM, Lelystad
  • 06-22924501
  • www.fined.nl
  • info@fined.nl
Branche
Boekhouder
KVK
39087072
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-08-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders