error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor "Ficomp" is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van administratie experts in Capelle aan den IJssel laat je jouw details achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor "Ficomp" uit Capelle aan den IJssel? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor "Ficomp" neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze verschillende expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor "Ficomp" is geopend op 01-02-1990 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 24180483. Ook zie je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Wel bevelen we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt vooral met de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze accountants in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor "Ficomp"
  • Mees Toxopeusrede 50, 2901CX, Capelle aan den IJssel
  • 010 4515410
  • www.actant.com
  • ficomp@maxdsl.nl
Branche
Boekhouder
KVK
24180483
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-1990
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders