Administratiekantoor Fi & Ad is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de financiën.

Vul je gegevens in en krijg gratis offertes van bedrijven in de regio van Haarlem.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor Fi & Ad uit Haarlem. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Fi & Ad doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale administratie kan je hier terecht.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor Fi & Ad bestaat al sinds 02-01-2017 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 67837654. Ook zie je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Wel adviseren we je om niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene administrateur werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.