error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor FHD is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de financi├źn.

Vul je gegevens in en krijg kosteloze prijsopgaven van administratiekantoren in de regio van Leek.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor FHD uit Leek. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor FHD neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele administratie hoef je niet verder te zoeken.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor FHD is geopend op 01-04-2004 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 02084236. Tot slot zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Neem ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

Vele accountants willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor FHD
  • Wolveschansdreef 16, 9351SG, Leek
  • 0594-514150
Branche
Boekhouder
KVK
2084236
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-04-2004
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders