Administratiekantoor FHD is een administratie specialist die jou kan assisteren met de financiën.

Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze offertes van boekhouders in de regio van Leek.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor FHD bestaat al sinds 01-04-2004 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 2084236. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze boekhouders in staat een juiste offerte voor te stellen.

Meer weten over Administratiekantoor FHD uit Leek? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Administratiekantoor FHD kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in minder dan een jaar uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Tarieven

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Toch raden we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere dingen mee in jouw keuze.

De meeste bedrijven willen alle gegevens digitaal geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder werkt vooral met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.