error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Fennis is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om goede offertes te bekijken van administratie bedrijven in Loosdrecht laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Fennis uit Loosdrecht? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Ben je op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor Fennis regelt dit, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze verschillende expertises zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor Fennis is opgericht in 01-03-1984 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 32037899. Daarnaast zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een bedrijf met het minst lage tarief. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

De meeste bedrijven willen alle gegevens digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede afweging te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze partners een passende prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Fennis
  • Frans Halslaan 18, 1231BC, Loosdrecht
  • 035 5820946
  • fennisth@wxs.nl
Branche
Boekhouder
KVK
32037899
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-1984
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders