Ontdekken wat Administratiekantoor Femke Meijer of een soortgelijke accountant voor jouw kan doen?

Vul jouw wensen in en ontvang gratis prijsopgaven van bedrijven in de regio van Heerenveen.

Meer informatie over dit administratiekantoor

Administratiekantoor Femke Meijer is geopend op 19-11-2002 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 01098069. Ook vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze accountants in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Femke Meijer uit Heerenveen. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede accountant voor nodig? Administratiekantoor Femke Meijer kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze andere specialismes zoals salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Kosten

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een bedrijf met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere factoren mee in jouw keuzeproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.