error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Femix is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de administratie.

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende voorstellen van administratiekantoren in de regio van Schiedam.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor Femix uit Schiedam. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Administratiekantoor Femix kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze andere specialiteiten zoals salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Femix is geopend op 21-03-2011 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 52311287. Ook zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Je wil misschien niet kiezen voor de boekhouder met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

Sommige boekhouders willen alle informatie via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze boekhouders een juiste offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor Femix
  • Dwarsstraat 26, 3114LC, Schiedam
  • 06-46106405
  • info@jrwagner.nl
Branche
Boekhouder
KVK
52311287
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
21-03-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders