error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor Fekken of een vergelijkbare administrateur voor jouw zaak kan doen?

Om goede kostenplaatjes in te zien van administratie bedrijven in de buurt van Eindhoven laat jij jouw details achter in het formulier.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Fekken uit Eindhoven. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Fekken neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale boekhouding ben je aan het juiste adres.

Informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor Fekken bestaat al sinds 07-05-2010 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 17285103. Ook vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Tarieven

We snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Toch raden we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in je keuze.

Vele boekhouders willen alle informatie via mail geleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze accountants in staat een passende offerte voor te stellen.

De meeste mensen halen de kosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Fekken
  • Gen van Haersoltelaan 40, 5623JK, Eindhoven
  • 06-13960979
Branche
Boekhouder
KVK
17285103
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
07-05-2010
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders