Administratiekantoor Fekken is een boekhoud ondernemer die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul je gegevens in en ontvang gratis offertes van accountants in de buurt van Eindhoven.

Meer over deze accountant

Administratiekantoor Fekken bestaat al sinds 07-05-2010 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 17285103. Ook zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Meer weten over Administratiekantoor Fekken uit Eindhoven? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren boekhouder bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Fekken neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze meerdere specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er binnen een jaar uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Kosten

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor de boekhouder die het minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Wel adviseren we je om niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het kiezen.

De meeste administratiekantoren willen alle gegevens digitaal geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene boekhouder werkt vooral met de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.