error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor FECUNIA of een vergelijkbare accountant voor jouw zaak kan doen?

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van boekhoud ondernemers in de buurt van Vlijmen laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor FECUNIA uit Vlijmen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor FECUNIA regelt dit, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze andere specialiteiten zoals salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Over deze accountant

Administratiekantoor FECUNIA is opgericht in 15-09-2011 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 59596910. Tot slot zie je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Wel we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere factoren mee in je keuzeproces.

De meeste boekhouders willen alle gegevens via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een juiste offerte uit te brengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een accountant er binnen 12 maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor FECUNIA
  • Karrestraat 6, 5251CR, Vlijmen
  • 073 8500860
  • www.fecunia.nl
  • info@fecunia.nl
Branche
Boekhouder
KVK
59596910
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
15-09-2011
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders