Administratiekantoor FECUNIA is een administratie expert die jou kan assisteren met de financiën.

Vul het formulier in en ontvang kosteloze offertes van boekhouders in de omgeving van Vlijmen.

Kosten

We begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Wel raden we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je keuzeproces.

Vele accountants willen alle administratie via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

De meeste bedrijven halen de kosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Om de goede keuze te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze accountants een passende offerte uitbrengen.

Over dit administratiekantoor

Administratiekantoor FECUNIA is geopend op 15-09-2011 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 59596910. Daarnaast vind je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Meer weten over Administratiekantoor FECUNIA uit Vlijmen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Ben jij op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor FECUNIA kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze meerdere specialismes zoals salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.