Administratiekantoor Fawaka is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de administratie.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van accountants in de regio van Boskoop laat je jouw wensen achter in het formulier.

hier alle details en reviews van Administratiekantoor Fawaka uit Boskoop. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Fawaka doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze andere specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Fawaka bestaat al sinds 01-09-2007 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 28117456. Ook zie je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor het administratiekantoor die het duurst is. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de tarieven. Weeg ook andere factoren mee in je keuzeproces.

Vele bedrijven willen alle informatie via mail geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene accountant werkt voornamelijk met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze accountants een juiste prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.