error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor F.A. de Boer is een administratie expert die jou kan assisteren met de financi├źn.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van accountants in de buurt van Amsterdam laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor F.A. de Boer uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Administratiekantoor F.A. de Boer kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale administratie kan je hier terecht.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor F.A. de Boer is opgericht in 01-01-1983 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 34333467. Daarnaast vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een accountant die minst goedkoop is. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Toch bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in jouw beoordeling.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een passende offerte voor te stellen.

De meeste mensen halen de kosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor F.A. de Boer
  • Prinsengracht 657H, 1016HV, Amsterdam
Branche
Boekhouder
KVK
34333467
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1983
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders