error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor F. Versteden is een administratie specialist die jou kan helpen met de administratie.

Om goede prijsvoorstellen in te zien van administratie specialisten in de omgeving van Zwijndrecht laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor F. Versteden uit Zwijndrecht. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede accountant voor nodig? Administratiekantoor F. Versteden kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze andere specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Over administratiekantoor

Administratiekantoor F. Versteden is opgericht in 08-05-2009 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 24460199. Tot slot vind je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor de boekhouder met het minst lage tarief. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Wel adviseren we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het beslissen.

Sommige boekhouders willen alle gegevens digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze accountants een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er binnen twaalf maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor F. Versteden
  • Eemsteintoren 15, 3332MX, Zwijndrecht
  • 06-27261468
Branche
Boekhouder
KVK
24460199
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
08-05-2009
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders