error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor F. Lentz of een soortgelijke accountant voor jouw zaak kan doen?

Om passende prijsvoorstellen te ontvangen van administratie experts in de omgeving van Steenwijk laat je jouw details achter in het formulier.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratiekantoor F. Lentz uit Steenwijk. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Administratiekantoor F. Lentz kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Over deze accountant

Administratiekantoor F. Lentz is geopend op 01-01-1983 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 05036144. Tot slot vind je hier meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Je wil misschien niet een keuze maken voor de boekhouder met het hoogste tarief. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

Sommige accountants willen alle gegevens via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt vooral met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze accountants een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor F. Lentz
  • Noordersingel 11, 8331KB, Steenwijk
  • 0521 510553
  • www.lentz.nl
  • fred.lentz@wxs.nl
Branche
Boekhouder
KVK
05036144
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1983
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders