Administratiekantoor F. Kimman is een administratie expert die jou kan assisteren met de financiën.

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze voorstellen van accountants in de buurt van Haarlem.

Over deze accountant

Administratiekantoor F. Kimman bestaat al sinds 01-11-2010 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 51139081. Ook vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Meer weten over Administratiekantoor F. Kimman uit Haarlem? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor F. Kimman kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze verschillende specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

De meeste mensen halen de kosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Kosten

Je wil misschien niet een keuze maken voor een bedrijf die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Toch bevelen we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere factoren mee in jouw beslissingsproces.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene accountant werkt voornamelijk met de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.