error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor F. Hanken of een vergelijkbare administrateur voor je kan doen?

Om passende kostenplaatjes in te zien van administratie specialisten in de buurt van Schoonebeek laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor F. Hanken uit Schoonebeek? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor F. Hanken regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze meerdere specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor F. Hanken bestaat al sinds 01-02-1993 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 04043370. Ook vind je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet kiezen voor een bedrijf die het duurst is. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Wel we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het kiezen.

Sommige accountants willen alle gegevens via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen een jaar uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor F. Hanken
  • Europaweg 109, 7761AB, Schoonebeek
  • 052 4532934
  • adm.kantoor.f.hanker@planet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
04043370
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-02-1993
Medewerkers
9

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders