error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor F. Gijzen B.V. is een administratie specialist die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg gratis prijsopgaven van boekhouders in de omgeving van Barendrecht.

Meer weten over Administratiekantoor F. Gijzen B.V. uit Barendrecht? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Heb je iemand nodig voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor F. Gijzen B.V. neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Over deze accountant

Administratiekantoor F. Gijzen B.V. is opgericht in 08-02-2001 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 24316996. Daarnaast vind je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een accountant met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de kosten. Overweeg ook andere dingen bij het afwegen.

De meeste accountants willen alle administratie via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er binnen twaalf maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor F. Gijzen B.V.
  • Rietgors 185, 2991MP, Barendrecht
  • 0180 614040
Branche
Boekhouder
KVK
24316996
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
08-02-2001
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders