error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor F. Beenen B.V. is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende offertes van accountants in de regio van Barendrecht.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor F. Beenen B.V. uit Barendrecht. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor F. Beenen B.V. neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor F. Beenen B.V. is opgericht in 01-01-1971 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 24141269. Tot slot zie je hier meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de kosten. Neem ook andere aspecten mee in jouw keuze.

Sommige administratiekantoren willen alle gegevens digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor F. Beenen B.V.
  • Rietvelddreef 68, 2992HJ, Barendrecht
  • 0182 853562
Branche
Boekhouder
KVK
24141269
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1971
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders