error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Eureka is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de financi├źn.

Om voor jou geschikte offertes in te zien van boekhoud experts in de regio van Haarlem laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor Eureka uit Haarlem. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Eureka doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze meerdere specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor Eureka bestaat al sinds 01-05-2009 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 34340062. Ook vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet kiezen voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Toch we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt voornamelijk met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze boekhouders in staat een passende offerte uit te brengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Eureka
Branche
Boekhouder
KVK
34340062
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders