Administratiekantoor Etman is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de financiën.

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze offertes van boekhouders in de regio van Rotterdam.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Etman bestaat al sinds 08-05-2006 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het KVK-nummer: 24395078. Tot slot vind je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze accountants een passende offerte uitbrengen.

Meer weten over Administratiekantoor Etman uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Etman neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze meerdere expertises waaronder loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Prijzen

We snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Wel raden we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het kiezen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.