error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Erken is een boekhoud expert die jou kan helpen met de financi├źn.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van accountants in de buurt van Waalre laat je jouw details achter in het formulier.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor Erken uit Waalre. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Erken neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete boekhouding ben je aan het juiste adres.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Erken is geopend op 01-05-1995 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 17088528. Daarnaast vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de kosten. Overweeg ook andere aspecten bij het kiezen.

Sommige bedrijven willen alle gegevens digitaal geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze accountants een passende offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Erken
Branche
Boekhouder
KVK
17088528
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-05-1995
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders