error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor E.P.M. Zadelaar-van der Lubbe is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te ontvangen van boekhoud experts in de buurt van Zoetermeer laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor E.P.M. Zadelaar-van der Lubbe uit Zoetermeer? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Kan jij iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor E.P.M. Zadelaar-van der Lubbe kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze andere expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor E.P.M. Zadelaar-van der Lubbe is geopend op 01-10-1987 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 52063593. Daarnaast zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor de boekhouder met het minst lage tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze partners een passende offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor E.P.M. Zadelaar-van der Lubbe
  • Nimfkruidvaart 21, 2724SR, Zoetermeer
  • 06-11121668
Branche
Boekhouder
KVK
52063593
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-1987
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders